Online Day of Practice Retreat

Interview slots for December 5th are now full. You can still register and participate in group meditation and Dharma talks.

The Day of Practice Retreat is a way to pursue extended periods of meditation from the comfort of your own home while still receiving instruction from a teacher and meditating alongside other practitioners.  Each retreat takes place over video chat and the schedule consists of meditation, a dharma talk, and a personal one on one interview with Upali. Below, you can see the schedule for the upcoming retreat and also register.

Date: Saturday,  December 5th, 2020

Registration Cost: $25*  – Dana (generosity)  for the teachings can be given beyond the registration cost after the retreat.

Western Hemisphere Schedule – London time schedule can be found here
Note: These schedules are proposed schedules.  If you would like to add seated and walking meditation before or after the times listed, you may create a schedule for yourself that best fits your need.  However, please plan to stick with these schedules at least from the Introduction to the Dharma Talk. 

Time (New York) Time in Minutes Event Duration
10:00 AM 0:00 Seated Meditation 1 hour
11:00 AM 1:00 Introduction 30 minutes
11:30 AM 1:30 Walking Meditation 30 minutes
12:00 PM 2:00 Seated Meditation 1 hour
1:00 PM 3:00 Break or Walking Meditation 30 minutes
1:30 PM 3:30 Dharma Talk 1.5 hours
3:00 PM 5:00 Walking Meditation 30 minutes
3:30 PM 5:30 Seated Meditation 1 hour
4:30 PM 6:30 Walking Meditation 30 minutes
5:00 PM 7:00 Seated Meditation 1 hour
6:00 PM 8:00 Finish

One on One Interview:  You will have a 15-minute one on one interview that will happen during one of the meditation times and will be assigned the week of the retreat.

*No one will be turned away due to inability to pay.  Just email upasakaupali@gmail.com if the registration fee is prohibitive to your attendance.

Clicking the submit button will take you to the payment page.