London Time Retreat Schedule

London TimeTime in MinutesEventDuration
12:00 PM0:00Seated Meditation1 hour
1:00 PM1:00Walking Meditation30 minutes
1:30 PM1:30Seated Meditation1 hour
2:30 PM2:30Walking Meditation30 minutes
3:00 PM3:00Seated Meditation1 hour
4:00 PM4:00Introduction30 minutes
4:30 PM4:30Break30 minutes
5:00 PM5:00Seated Meditation1 hour
6:00 PM6:00Walking Meditation30 minutes
6:30 PM6:30Dharma Talk1.5 hours
8:00 PM8:00Walking Meditation30 minutes
9:00 PM9:00Seated meditation1 hour